keskiviikkona, huhtikuuta 02, 2014

Muovipussien kierrätystä


Muovipusseista kierrättämällä vedenkestäviä säilytyspusseja:

Muovipussit silitetään varovasti leivinpaperien välissä paksuksi ja vahvemmaksi muoviksi. Minä koristelin ja tyylittelin pusseja etukäteen ompelemalla esimerkiksi yllä olevaan pussukkaan marimekon unikkokukan toiseen muovipussin kylkeen ristiin rastiin suoralla koneompeleella. Näin pussiin sai myös lisävahvuutta.

Yllä olevan pussukan osat on ommeltu ja huoliteltu reunoistaan mustalla kanttinauhalla. Alemmassa kuvassa olevassa pussukassa on käytetty valkoista kanttinauhaa. Pelkkien muovipussien toisiinsa ompelulla ei saada yhtä kestävää saumaa. Molempien pussukoiden läpässä on lisäksi tarranauhakiinnitys.2 kommenttia:

  1. Moikka! Oon jo jonkin aikaa selaillu sun blogia silloin tällöin ja tahdon kiittää antamastasi inspiraatiosta ja ohjeista! Innostuin perustamaan itellenikin "käsityöblogin", ja olis mukavaa jos vilkaisisit jospa vaikka tykkäisit mun blogista yhtä paljon kun mä sun!♥ http://silmukoitua.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos mielenkiinnostasi! :)
    Meitä on täällä kolme opettajaksi opiskelevaa naista päivittelemässä kässäprojektejaan ja ideoitaan. On mukava kuulla jos niistä on ollut muillekin iloa ja apua.
    Käymme myös oikein mielellämme tutustumassa sinun blogiisi. :)

    VastaaPoista