tiistaina, maaliskuuta 12, 2013

Virkattuja pullonkorkkeja pannunalusina ja penkinpäällisinäTässä on eräs todella koukuttava harrastus! Sain kaverilta vinkin näihin pannunalusiin ja näitä tulikin sitten tehtailtua ystäville lahjoiksi. Nämä ovat samalla kertaa todella näyttäviä ja toimivia. Kokeilin myös pilttipurkkien kansien päällystämistä. Tein ne äidilleni pihakeittiöön, jossa tarvitsee laskea suurehkoja kattiloita pöydälle. Siitäkin tuli vallan hyvä! J

Ohjeet näihin löytyvät entisen Käspaikan, nykyisen Punomon sivuilta.

------------------

Innostuin näistä pullonkorkkien päällystämisestä niin,
että tehtailin itselleni kahteen jakkaraan päälliset tällä samalla tekniikalla. 
Muutama hetki sitten vierähtikin näiden virkkaamisessa.Minulla oli vuosia pyörinyt kaapissa ryijylangan pätkiä, joille en ollut keksinyt hyvää käyttötarkoitusta, mutta nyt syntyi idea, että ne voisi käyttää näppärästi pullonkorkkien päällystämiseen.  Yhteen jakkaran päälliseen tarvitsin 91 pullonkorkkia, joten tämä on ollut ikuisuus projekti. Vihdoin urakka alkaa kuitenkin olla valmis ja 182 pullonkorkista puuttuu enää 2 päällystettyä pullonkorkkia. Luennot ovat oiva paikka tehtailla näitä pimpuloita, vinkvink vaan kaikille.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea tuo tuolijuttu :) Menee toteutettavaksi. Muutenkin mielenkiintoinen blogi, laitanpa seurantaan...

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Pullonkorkkien päällystäminen oli kyllä kivaa puuhaa ja helppo tehdä melkeen missä vain, automatkoille, luennoilla, kahvilassa jne. :D Ei muuta ku oikein mukavia virkkaushetkiä sulle!

    VastaaPoista